Honkalan Hiihtostadion Honkalantie 12, Laajakoski


TERVETULOA KYMIN KOSKENPOIKIEN NETTISIVUILLE!


KOTKAN HIIHDOT 12.3.2023

LASTEN HIIHTOCUP 2023

tulokset

KOSKENPOIKIEN MESTARUUSHIIHDOT 21.3.2023

tulokset

HIIHTOKOULU!

hiihtokouluilmoitus

AMPUMAHIIHDON TUTUSTUMISILLAT AINA TORSTAISIN!

TAPAHTUMAKALENTERI!

HARKAT!

TÄSTÄ NETTILEHTEEN!

YHTEYSTIEDOT!

LIITY JÄSENEKSI!

NUORET URHEILIJATSportpiste-yhteistyösopimus 2023!

Kymin Koskenpoikien ja Sportpiste Tikankadun yhteistyösopimus JATKUU myös vuonna 2023.Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille -15% alennuksen kaikista ostoksista Sportpisteessä. Saat alennuksen kertomalla olevasi Kymin Koskenpoikien jäsen. Alennus koskee siis kaikkia tuoteryhmiä. Kymin Koskenpojat suosittelee jäsenilleen Sportpisteen asiantuntevaa palvelua ja kilpailukykyisiä hintoja.


Noname-verkkokauppa!

Tilaamalla verkkokaupasta mitä tahansa tuotevalikoimasta, käyttäen Seuramme tilauskoodia 10073 tuette Seuramme (Kymin Koskenpojat) toimintaa. Noname maksaa kaikista verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista 20 % tukea Seurallemme ja verkkokaupasta ostaja saa itse 10 % alennuksen tehdyistä ostoista.


Kymin Koskenpoikien terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa!

Arvoisa seuramme/ yhdistyksemme jäsen ja yhteistyökumppani.

Nyt on Terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppaamme tullut uusia tuotteita. Tuotteet ovat kivunhoitoon, sidontaan ja tuentaan sekä kuntoutumiseen tarkoitettuja, kylmä- ja lämpöhoitoon sekä teippaukseen liittyviä tuotteita. Kun käytät seuramme tarjoamaan mahdollisuutta rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi, saat jatkuvan 10 % alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Sen lisäksi liityt postituslistalle, jolloin sinulle tiedotetaan terveyteen, suoritus- ja palautumiskykyyn sekä yleiseen hyvinvointiin liittyvistä luennoista ja koulutuksista sekä tapahtumista. Rekisteröityminen on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Kun olet kanta-asiakkaana verkkokaupassamme, saat myös aina tiedon erikoistarjouksista, jotka koskevat vain sinua.

Käy rekisteröitymässä tästä linkistä: linkki

Saat alennukset käyttöösi heti.
Rode-yhteistyösopimus!

Kymin Koskenpojat ja Rode (SkiVola Oy) ovat tehneet yhteistyösopimuksen.Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Rode-voiteiden ym. tuotteiden hankkimisen seuran yhteisostona. Alennus tuotteista -35%. Hankinnat tehdään Intersport Jumalniemen kautta. SkiVola Oy järjestää vuosittain voitelukoulutuksen Koskenpoikien Vuokatin leirin yhteydessä.Seuramme hiihtäjät voivat saada voiteluapua valtakunnallisissa HS- ja KLL-kisoissa sovittaessa.

Viimeisin päivitys: Hiihtokoulu


Päivitetty: 21.3.2023