Honkalan Hiihtostadion Honkalantie 12, Laajakoski


TERVETULOA KYMIN KOSKENPOIKIEN NETTISIVUILLE!


KOSKENPOIKIEN HIIHDOT ASUSTEET TILATTAVISSA!

AMPUMAHIIHDON TUTUSTUMISILLAT AINA TORSTAISIN!

TAPAHTUMAKALENTERI!

HARKAT!

TÄSTÄ NETTILEHTEEN!

YHTEYSTIEDOT!

LIITY JÄSENEKSI!

NUORET URHEILIJATSportpiste-yhteistyösopimus 2023!

Kymin Koskenpoikien ja Sportpiste Tikankadun yhteistyösopimus JATKUU myös vuonna 2023.Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille -15% alennuksen kaikista ostoksista Sportpisteessä. Saat alennuksen kertomalla olevasi Kymin Koskenpoikien jäsen. Alennus koskee siis kaikkia tuoteryhmiä. Kymin Koskenpojat suosittelee jäsenilleen Sportpisteen asiantuntevaa palvelua ja kilpailukykyisiä hintoja.


Noname-verkkokauppa!

Tilaamalla verkkokaupasta mitä tahansa tuotevalikoimasta, käyttäen Seuramme tilauskoodia 10073 tuette Seuramme (Kymin Koskenpojat) toimintaa. Noname maksaa kaikista verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista 20 % tukea Seurallemme ja verkkokaupasta ostaja saa itse 10 % alennuksen tehdyistä ostoista.


Kymin Koskenpoikien terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa!

Arvoisa seuramme/ yhdistyksemme jäsen ja yhteistyökumppani.

Nyt on Terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppaamme tullut uusia tuotteita. Tuotteet ovat kivunhoitoon, sidontaan ja tuentaan sekä kuntoutumiseen tarkoitettuja, kylmä- ja lämpöhoitoon sekä teippaukseen liittyviä tuotteita. Kun käytät seuramme tarjoamaan mahdollisuutta rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi, saat jatkuvan 10 % alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Sen lisäksi liityt postituslistalle, jolloin sinulle tiedotetaan terveyteen, suoritus- ja palautumiskykyyn sekä yleiseen hyvinvointiin liittyvistä luennoista ja koulutuksista sekä tapahtumista. Rekisteröityminen on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Kun olet kanta-asiakkaana verkkokaupassamme, saat myös aina tiedon erikoistarjouksista, jotka koskevat vain sinua.

Käy rekisteröitymässä tästä linkistä: linkki

Saat alennukset käyttöösi heti.
Rode-yhteistyösopimus!

Kymin Koskenpojat ja Rode (SkiVola Oy) ovat tehneet yhteistyösopimuksen.Sopimus mahdollistaa seuran jäsenille Rode-voiteiden ym. tuotteiden hankkimisen seuran yhteisostona. Alennus tuotteista -35%. Hankinnat tehdään Intersport Jumalniemen kautta. SkiVola Oy järjestää vuosittain voitelukoulutuksen Koskenpoikien Vuokatin leirin yhteydessä.Seuramme hiihtäjät voivat saada voiteluapua valtakunnallisissa HS- ja KLL-kisoissa sovittaessa.

Viimeisin päivitys: Talvikauden päätösjuhla


Päivitetty: 28.9.2023